CMS system Joomla eller Wordpress

När du vill synas, visa din bästa sida...

UaWeb Marketing är din Joomla och Wordpress expert

Vi är specialister på CMS system och har lång erfarenhet av båda system, frågan Joomla eller WordPress tar vi upp nedan. Vi hjälper dig att välja rätt.

Joomla och WordPress ingår i grupp system, så kallade CMS. CMS står för Content Management Systems. Dessa system är open source dvs. fria att använda. Båda system är webbaserade och man kan redigera och administrera sin hemsida. De är två av världens bästa och mest använda CMS system. WordPress har genom åren fått stämpel som ett system passande för bloggar och Joomla för mer avancerade medlemssajter. Joomla och WordPress har mycket gemensamt och idag tycker vi att de har närmat sig varandra mer än någonsin och vilket publiceringssystem som passar dig bäst är helt beroende på användningsområde samt tidigare erfarenheter. Kontakta oss, vi hjälper dig att välja rätt.

Enkelt att uppdatera din hemsida

Det enda som krävs för att använda systemen är en dator med internetuppkoppling och en webbläsare, dvs inga installationer på datorn.

Det betyder också att flera på företaget kan bidra med att hålla hemsidan uppdaterad samtidigt utan extra kostnader.

CMS system Joomla eller WordPress

Joomla och WordPress är så kallade modulära publiceringssystem vilket innebär att det går att bygga ut och anpassa med hundratals olika funktioner och tjänster.

UaWeb Marketing är din CMS - Joomla och WordPress system expert

Joomla eller WordPress nästan lika enkelt som Word

Enkelhet är ett genomgående kännetecken för både Joomla och WordPress.

Redigeringsverktygen påminner om ett textbehandlingsprogram så som Microsoft Word, vilket gör att man slipper koda. Man behöver alltså inte vara någon programmerare när man redigerar sin hemsida. Men vissa kunskaper behöver man ha. Svårt att säga men lämpar sig för någon med något över, grundläggande data användningsvana.

Några funktioner hos CMS system Joomla & WordPress

Enkel inloggning och redigering direkt på hemsidan:

 • Skapa, redigera och organisera innehåll, menyer och moduler
 • Stöd för flera användarkonton
 • Redigera text, bild, ljud och video
 • Ladda ner filer (såsom PDF)
 • Stöd för tabeller och länkar
 • Alternativ kodning med HTML och CSS
 • Inbyggd stavningskontroll
 • Språk: svenska och engelska

Kom igång snabbt med någon av våra paket och få skräddarsydd responsiv design på köpet.

Då ingår utbildning för att du ska komma igång snabbt. Behöver du mer hjälp eller behöver du extra funktioner väljer du till fri support och paket som passar dig. Vi guidar dig gärna över internet och delar skärm eller bokar en tid för personlig genomgång.

Med sökmotoroptimerad hemsida, Facebook och social media har vi på UaWeb Marketing många nöjda kunder som vi hjälpt att nå fram med sitt budskap. Det är nu viktigare än någonsin att synas online. Vill du ha hjälp att lyckas med din digitala annonsering eller vill sökmotoroptimera din befintliga webbplats?

Är du intresserad av att veta mer

 • Vilka möjligheter det finns
 • Vad vi kan göra för dig
 • Kostnadsfri konsultation
 • Ett personligt erbjudande när du vill synas:

Intresserad av ett personligt erbjudande? Prova oss du också, börja med att anmäla ditt intresse:

Kontakta UaWeb Marketing för en kostnadsfri konsultation, där vi lyssnar och tar reda på vilka behov som finns. Därefter berättar vi vilka möjligheter det finns och vad vi kan göra för dig…