WooCommerce webbshop i Wordpress

När du vill synas, visa din bästa sida...

Vi bygger professionell webbshop med WooCommerce. Vi är din Wordpress expert, när du vill synas online

Välj en WordPress expert som ska bygga din nya webbshop med WooCommerce i WordPress. Vi på UaWeb Marketing är specialiserade på e-handelsplattformen WooCommerce. Vi har varit med från start och ser framförallt att många mindre online butiker väljer att bygga webbshop just med WooCommerce. WooCommerce är fortfarande små butikernas förstahandsval. De viktigaste delarna att kolla på när du ska bygga en webbshop är:

  • Säkerhet
  • Snabbhet
  • Designmallar / Tillägg

Med andra ord bör man vara noggrann i valet av leverantör, design, tillägg och webbhotell när man bygger e-handel med WooCommerce.

Val av webhotell

Bra webhotell prestanda är nödvändig både av säkerhetsskäl och för att göra butiken snabbladdad. En trög butik betyder dålig konvertering och dålig rankning hos Google. Långsam WooCommerce butik beror oftast på dålig server / webbhotell. Man får vad man betalar för. Det är skillnad på ett webbhotell hos One.com för några 100 kronor i månaden eller ett dedikerat WordPresshotell för företagskunder och utan begränsningar i trafik.

Det krävs också inställningar och installationer av cache tillägg på servernivå för en online butik i WordPress. WordPress kräver en hel del justeringar för att få ner ladd-tiden och därmed få en webbutik som laddar snabbare.

UaWeb Marketing är din Joomla och WordPress expert
UaWeb Marketing – din Joomla och WordPress expert

E-handel försäljning online

Webbplatsen med webbshop blir företagets nya försäljningsverktyg, helt enkelt ett plattform för ditt varumärke som du gärna visar upp med stolthet. Våra webbshoppar har lättanvänd webbsystem, där du enkelt kan redigera och lägga till produkter. Anpassade till de mest vanliga betalsystem: Paypal, Klarna, Swish och Postförskottbetalning.

UaWeb Marketing bygger responsiva webbshop / e-handel för ditt företag

”Konkurrensen är stor och krav ställs på webbutvecklare att ha fokus på marknadsföring så att man syns. Förståelse för den digitala marknadsföringen är nyckeln i vår webbproduktion av skräddarsydda hemsidor och webbshop.”

UaWeb Marketing

Med sökmotoroptimerad webbshop och social media har vi på UaWeb Marketing många nöjda kunder som vi hjälpt att nå fram med sitt budskap. Det är nu viktigare än någonsin att synas online. Vill du ha hjälp att lyckas med din digitala annonsering eller vill uppdatera din befintliga hemsida?

Är du intresserad av att veta mer

  • Vilka möjligheter det finns
  • Vad vi kan göra för dig
  • Kostnadsfri konsultation
  • Ett personligt erbjudande
  • Kostnadseffektivt erbjudande
  • Prova oss du också när du vill synas

Är du intresserad av ett personligt erbjudande? Börja med att anmäla ditt intresse:

Kontakta UaWeb Marketing för en kostnadsfri konsultation. Först lyssnar vi på dig för att förstå vilka behov du har. Därefter berättar vi vilka möjligheter det finns och slutligen våra rekommendationer för en skräddarsydd lösning som passar just dig…