Facebook Ads – Företag annonsering

När du vill synas, visa din bästa sida...

UaWeb Marketing hjälper dig med Facebook annonsering för företag

Facebook Ads – Företag annonsering lämpar sig för de flesta företag som vill synas och sätta igång med sin marknadsföring. Om man funderar över, hur många av era kunder är det som använder Facebook är det en bra ide att marknadsföra sina tjänster och synas på Facebook. Många av våra kunder väljer Facebook Ads – Företag annonsering vid marknadsföring av sina företag. Idag använder de flesta Facebook och där har man möjlighet att nå önskad målgrupp. Många använder dessutom Facebook att komma i kontakt med företag eller hitta dem. Det är en bra möjlighet med stor potential som många företag drar nytta av dagligen, när det gäller företag annonsering och marknadsföring av företag. De företag som syns, visar sina tjänster och erbjudanden lyckas fångar en stor del av sina kunder.

Företag annonsering med Facebook Ads

Facebook-pixel är ett litet kodstycke som man, webbutvecklaren kan klistra in på din webbplats, i koden på din hemsida. Facebook-pixeln koden spårar besökare och aktiviteter som de utför när de interagerar med ditt varumärke, inklusive Facebook-annonser från dig som de sett innan de besökte din webbplats, sidorna på din hemsida som de besöker och varor som de lägger till i sina kundvagnar. För att sammanfatta samlar man in information om besökares köpbeteende och visar relevanta annonser för besökaren.

Remarketing / retargeting företag annonsering på Facebook

Vi på UaWeb Marketing hjälper dig att nå personer som redan på något sätt varit i kontakt med ditt företag online. Dessa personer som vi riktar in oss på har besökt din hemsida, e-handel eller använt sig av din app eller Facebook sida. Detta kallas remarketing (även kallar retargeting dvs. återmarknadsföring på svenska). Dessa personer riktar vi vår annons mot när de surfar på Internet, besöker någon webbplats, gör en sökning på Google sök eller använder Facebook. UaWeb Marketing jobbar med att hålla höga relevansresultat för ditt företag. Vi jobbar med att utvärdera kampanjernas resultat och önskvärda annons algoritmer.

Försäljning och webbshop på Facebook

Vi skapar helt enkelt en webbshop på företagets Facebooksida. E-handel med förtagets produkter för ditt företags Facebook sida. Detta är bra och smidigt sätt att sälja dina produkter, bokstavligen direkt på sociala medier. Att synas där det händer och öka företagets försäljning.

Med sökmotoroptimerad hemsida och Facebook, har vi på UaWeb Marketing hjälpt många av våra kunder att nå ut med sitt budskap och synas. Det är nu viktigare än någonsin att synas online. Vill du ha hjälp att lyckas med din digitala annonsering eller vill uppdatera din befintliga webbplats och nå ut till dina kunder?

Är du intresserad av att veta mer

  • vilka möjligheter det finns
  • vad vi kan göra för dig
  • en kostnadsfri konsultation
  • ett personligt erbjudande när du vill synas:

Intresserad av ett personligt erbjudande? Prova oss du också, börja med att anmäla ditt intresse:

Kontakta UaWeb Marketing för en kostnadsfri konsultation, så berättar vi vilka möjligheter det finns och vad vi kan göra för dig…