Mobilkuponger engagerar

När du vill synas, visa din bästa sida...

UaWeb Marketing hjälper företag med nya sätt att nå ut och synas genom att man engagerar sin publik med hjälp av mobilkuponger. Digital marknadsföring är mer omfattande än många känner till

Företag använder idag nya sätt att nå ut genom att man engagerar sin publik med hjälp av mobilkuponger. Digital marknadsföring är mer omfattande än många känner till. Vill du hitta nya vägar att öka ditt företags försäljning? Nedan listar vi digitala marknadsföringsverktyg för att öka företagets konkurrenskraft och att synas online. Vi hittar rätt kanaler, pricka er målgrupp och marknadsför er annons. UaWeb Marketing hjälper er med mobilkuponger. Vi engagerar ny publik med marknadsföringsstrategi, -optimering, annonsering och innehåll. Vi gör upp en plan före att ett arbete påbörjas och stämmer av arbetet med dig. God kommunikation är nyckeln till våra nöjda kunder, så att vi håller dig uppdaterad. Vi jobbar mot tydliga mål. Vi skriver gärna era texter och kommer självklart med kreativa idéer om innehåll och koncept.

Hur engagerar man med mobilkuponger

Skrapa fram din kupongkod och handla billigare. Det är alltid smart att belöna sina kunder för att alla gillar att få uppmärksamhet, och framförallt ett bra erbjudande. Mobilen är kanske en käraste egodel och faktum att man engagerar med mobila kuponger och rabatter skapar nya möjligheter som man genom digital marknadsföring kan dra nytta av. Mobiltelefonen används här till att få och visa upp rabatten, samma sätt som en papperskupong. Här är några fördelar med mobila kampanjer:

  • Skicka digitala kuponger via mobilen
  • Mobilen är alltid med
  • Miljövänligt, inga flygblad och reklamutdelning
  • Snabb spridning online och på sociala medier
  • Integrering mot digitala plattformar
  • Uppföljning och köp i realtid

Remarketing / Retargeting

Vi på UaWeb Marketing hjälper dig att nå personer som redan på något sätt varit i kontakt med ditt företag online. Dessa personer som vi riktar in oss på har besökt din hemsida / webbshop eller har använt sig av din Facebook sida. Detta kallas remarketing eller kallas även retargeting dvs. återmarknadsföring på svenska. Annonsen riktar vi mot personer som surfar på Internet eller besöker någon webbplats men även de som gör en sökning på Google sök eller använder sin Facebook.

Försäljning och webbshop på Facebook

Vi skapar helt en webbshop på företagets Facebooksida. E-handel med förtagets produkter för ditt företags Facebook sida. Detta är bra och smidigt sätt att sälja sina produkter, direkt på sociala medier. Att synas där det händer och öka företagets försäljning.

Med sökmotoroptimerad hemsida och Facebook, har vi på UaWeb Marketing hjälpt våra kunder att nå fram med sitt budskap och synas. Det är nu viktigare än någonsin att synas online. Vill du ha hjälp att lyckas med din digitala annonsering eller vill uppdatera din befintliga webbplats och nå ut till dina kunder?

Vill du veta mer om hur mobilkuponger engagerar din publik

  • vilka möjligheter det finns
  • vad vi kan göra för dig
  • en kostnadsfri konsultation
  • ett personligt erbjudande

Intresserad av ett personligt erbjudande? Prova oss du också börja med att anmäla ditt intresse:

Kontakta UaWeb Marketing för en kostnadsfri konsultation, så berättar vi vilka möjligheter det finns och vad vi kan göra för dig…