Landing page eller besök notifieringar

När du vill synas, visa din bästa sida...

UaWeb Marketing designar och bygger företagets landing page, en sida för besök notifieringar när du vill optimera dina kampanjer, annonser och öka din försäljning online

Landing page eller en sida för besök notifieringar. Besök notifierings sida är en sida på din webbplats eller en enkel, ensidig hemsida som visas som svar när besökaren klickat på en annons online. Besökaren har då fått annonsen presenterad som sökresultat vid en sökning online.

Med andra ord byggs denna sida specifikt för din målgrupp som är intresserade av din annons. Man kan då skräddarsy denna sida, anpassa den för de endemålet. Så här står det förklarat på Wikipedia.

Besök notifieringar för din hemsida, UaWeb Marketing förklarar vad en landig page är

Besök notifieringar för din hemsida

Landing page är alltså sida för besök notifieringar som man kan översätta det på Svenska. Man skulle då kunna dra slutsatsen att vilken sida som helst kan passera som en sida för besök notifieringar: din start sida, om oss sida, kontakt sida, etc. Nej, inte riktigt så! Faktum är att en besök notifierings sida används vid marknadsföring, annonsering. Det är en sida du leder trafik till för ett enda syfte: att generera potentiella kunder. Denna sida byggs endast ur marknadsföringssynpunkt för att generera köp från besökaren och öka företagets försäljning. Sidan med sitt innehåll är optimerad och fokuserar på detta.

Denna besök notifierings sida är alltså fri från distraherande element. Dess enda syfte är att omvandla en besökare till ett lead. Ett lead är en potentiell kund, en person som har interagerat med ett erbjudande genom att visa intresse för en produkt eller tjänst.

Mål med landing page eller sida för besök notifieringar

Målet med en besök notifierings sida är att den hjälper dig att nå dina marknadsföringsmål.

 • Att locka potentiella kunder att genomföra köp
 • En plats att presentera sina kampanjer och erbjudanden
 • Marknadsföra sina produkter eller tjänster
 • Få kunder att registrera sig på din hemsida
 • Få besökaren att lämna sina kontaktuppgifter
Besök notifieringar för din hemsida, UaWeb Marketing förklarar vad en landig page är

Vill du skapa besök notifieringar eller landing page

Här är några tips vid skapande av en landing page eller besök notifierings sida.

 • Bra beskrivning med säljande och professionella bilder
 • Fatta dig kort och koncist
 • Använd starka, bestämda utryck
 • Väck intresse

Man kan fråga sig hur är bäst att formulera sig för att väcka intresse. T.ex. kan man skriva: köp gärna vår produkt eller sista chansen att köpa denna produkt. Märker du skillnaden? Man får en annan känsla som besökare beroende på hur du väljer och vill formulera dig.

Att inte prata på för mycket är viktigt på en landing page till skillnad från en sådan här ”vanlig” sida, som man nästan kan göra det motsatta på. Att formulera sig kort och enkel gör att besökaren förblir engagerad på din sida under den korta tiden man oftast har på sig som webbplatsansvarig att fånga sin publik. Annars riskerar man att förlora en potentiell kund.

Med sökmotoroptimerad hemsida och Facebook, har vi på UaWeb Marketing hjälpt våra kunder att nå fram med sitt budskap och synas. Det är nu viktigare än någonsin att synas online. Vill du ha hjälp att lyckas med din digitala annonsering eller vill uppdatera din befintliga webbplats och nå ut till dina kunder?

Är du intresserad av att veta mer

 • vilka möjligheter det finns
 • vad vi kan göra för dig
 • en kostnadsfri konsultation
 • ett personligt erbjudande

Intresserad av ett personligt erbjudande? Prova oss du också börja med att anmäla ditt intresse:

Kontakta UaWeb Marketing för en kostnadsfri konsultation, så berättar vi vilka möjligheter det finns och vad vi kan göra för dig…