Syns hemsidan på Google

När du vill synas, visa din bästa sida...

UaWeb Marketing hjälper dig med en professionell hemsida som rankas högt av sökmotorerna och syns på Google

Ett igenomtänkt innehåll är viktigare än många känner till, när man vill att hemsidan syns på Google. Hur skapar man en professionell hemsida som rankas högt av sökmotorerna? Google och Microsofts motsvarighet Bing som växer sig allt starkare har vissa regler som man behöver förhålla sig till, känna till och följa. Detta tar vi upp nästkommande…

Innehållet på en hemsida består av olika artiklar med olika ämnen som i sin tur har olika titlar. Och så vidare, man kan säga att innehållet är hierarkiskt byggt med olika så kallade taggar. Artiklarna innehåller oftast bilder och text.

Innehållet scannas av sökmotorerna och indexeras beroende på ord, fraser man använt. Man talar då om nyckelord, och det är viktigt att hitta sina. Rubriker och ett strukturerat innehåll är viktigt. Man kan säga att innehållet är hemsidans viktigaste element.

På UaWeb Marketing skapar vi stilren design som framhäver hemsidans innehåll. Hemsidan blir sökmotoroptimerad tekniskt och förberedd för ett igenomtänkt innehåll. Innehållet formar du som ägare bäst själv utefter din vision, med samspråk och nära samarbete med oss för bästa resultat. Det är dock viktigt att skriva egna texter och ta egna bilder för att skapa en unik hemsida. En unik hemsida är alltid bättre, när man vill att hemsidan syns och rankas högre hos Google.

”Facebook, Bing, Google är några av de mest populära plattformar på Internet. De har sina regler och riktlinjer som vi genom lång erfarenhet i arbetet, känner till och följer vilket bevisligen ger synliga resultat och en god digital närvaro.”

UaWeb Marketing

UaWeb arbetar med onlinemarknadsföring sedan 2001, vi använder oss av beprövade metoder när vi bygger upp din hemsida med eller utan E-handel, för att den ska synas på övriga sökmotorer och Google…

Unikt innehåll gör att hemsidan syns

Självklart är kvalite på hemsidans innehåll med välskrivna texter och säljande bilder något som formar en professionell hemsida. Utbudet är stort på Internet inom de flesta ämnesområden och därför är ett eget och unikt innehåll nödvändigt för att få topp placering hos Google. Att kopiera text från andra hemsidor är inte att föredra men kan även vara olagligt då texten ofta är skyddad enligt upphovsrätt. Att kopiera text som är upphovsrättsskyddad kan medföra böter.

UaWeb Marketing, heltäckande marknadsföring när du vill synas

Är du intresserad att veta mer

  • Vilka möjligheter det finns
  • Vad vi kan göra för dig
  • Kostnadsfri konsultation
  • Ett personligt erbjudande
  • Kostnadseffektivt erbjudande
  • Prova oss du också när du vill synas

Är du intresserad av ett personligt erbjudande? Börja med att anmäla ditt intresse:

Kontakta UaWeb Marketing för en kostnadsfri konsultation. Först lyssnar vi på dig för att förstå vilka behov du har. Därefter berättar vi vilka möjligheter det finns och slutligen våra rekommendationer för en skräddarsydd lösning som passar just dig…