Responsiv webbdesign mobilanpassad hemsida

När du vill synas, visa din bästa sida...

UaWeb Marketing bygger responsiva hemsidor och webbshop / e-handel för ditt företag

Responsiv webbdesign gör att din hemsida blir mobilanpassad dvs. hemsidan ser bra ut på olika skärmstorlekar: mobilen, paddan eller varför inte din tv-skärm.

Layouten anpassar sig automatiskt efter besökarens skärmbredd. Förrutom att storleken på dataskärmar kan variera kan besökare surfa in på din hemsida med sin mobil eller en surfplatta och då anpassar man webbplatsen så att den ser bra ut oavsett.

Automatisk, responsiv layout för hemsidan

Layouten anpassar sig automatiskt efter besökarens skärmbredd.

Rent tekniskt arbetar man mycket med css så att allt innehåll flödar, så att t.ex. en hemsida med tre kolumner omvandlas till två kolumner på en surfplatta och en kolumn på en mobiltelefon. Likaså ändrar bilder och typsnitt storlek automatiskt för att passa aktuellt format. Det kan exempelvis vara så att man uppger i css koden: display: none; som gör att exempelvis en bild inte visas. Detta gör man oftast på små skärmar exempelvis mobilen för att lägga  fokus på text innehållet, istället för bild som ändå blir för liten, för att visas på mobil skärmen.

När man publicerar en hemsida på Internet ligger svårigheterna i att göra den mobilanpassad och synlig. Vi utvärderar och anpassar hemsidan för alla skärmstorlekar. Därefter påbörjas arbetet med synlighet och annonsering via önskbara kanaler.

”Snygg design på alla skärmar, från din mobil och surfplatta till TV skärmen. Det garanterar vi.”

UaWeb Marketing

Hemsida med responsiv webbdesign, teknisk lösning

Responsiv webbdesign som gör att hemsidan blir mobilanpassad är en teknisk lösning som kan vara svår att implementera på en befintlig hemsida. Då rekommenderar vi istället att bygga rätt från grunden, en ny mobilanpassad hemsida.

Med hemsidor och olika lösningar för e-handel som marknadsföringsverktyg har vi på UaWeb Marketing många nöjda kunder, som vi hjälpt nå fram med sitt budskap. Det är nu viktigare än någonsin att synas online. Vill du ha hjälp med din digitala annonsering eller vill förbättra din befintliga webbplats?

Är du intresserad att veta mer

  • Vilka möjligheter det finns
  • Vad vi kan göra för dig
  • Kostnadsfri konsultation
  • Ett personligt erbjudande när du vill synas:

Intresserad av ett personligt erbjudande? Prova oss du också, börja med att anmäla ditt intresse:

Kontakta UaWeb Marketing för en kostnadsfri konsultation, där vi lyssnar för att ta reda på vilka behov som finns. Därefter berättar vi vilka är möjligheter och vad vi kan göra för dig…