Facebook / Instagram för företag

När du vill synas, visa din bästa sida...

UaWeb Marketing hjälper dig med Facebook annonsering för företag

Vi marknadsför ditt företag på social media Facebook / Instagram för företag, med integration på hemsidan. UaWeb Marketing hjälper ditt företag att synas på bästa sätt och skapar en fin presentation av ert företag på Facebook / Instagram. Vi tar fram passande bilder som speglar er verksamhet, är ok att använda och är inte upphovsrättsskyddade. Detta skapar grunden för företaget att senare, vid behov eller önskemål fortsätta med sin marknadsföring och inriktade kampanjer.

Företag marknadsföring via sociala medier

Sociala medier innebär fantastiska möjligheter för företag. Aldrig förr har så stor mängd människor samlats för att kommunicera, socialisera och visa upp sig. Sociala mediet Facebook som varit bland de mest populära mötesplatser och forum har hunnits ikapp av Instagram och andra. Olika sociala medier används av den breda massan, beroende lite på vilket land vi ska inrikta vår marknadsföring inom och vilken målgrupp. En stark närvaro på sociala medier har för många varit räddningen i Coronakrisen. För att lyckas krävs att du vågar vara både transparent och ödmjuk i din kommunikation. Nyckeln till framgång är att veta var i den sociala medievärlden som dina kunder befinner sig. Det är i dessa medier du vill vara och synas. En sak är säker att sociala medier öppnar upp stora möjligheter för företag att nå ut till konsumenter.

Sociala Medier för företag Facebook / Instagram

Facebook, Instagram är populära sociala medier och är tacksamma att annonsera på med sitt stora antal frekventa användare. Med relevanta kampanjer mot rätt målgrupp kan annonsering i sociala medier öka försäljningen. Marknadsföring i de sociala kanalerna handlar väldigt mycket om träffsäkerhet, man behöver fånga intresset hos någon som egentligen inte är ute efter att köpa något i stunden. Svårigheten ligger i att hålla höga relevansresultat, arbeta med att utvärdera kampanjernas resultat och önskvärda annons algoritmer.

Lönsamhet för företag med Facebook / Instagram

Vi på UaWeb Marketing har erfarenhet och kunskap om vad som fungerar och ger ett lönsamt resultat. Vi börjar med att lägga upp en strategi, bra planering är grunden för en lönsam marknadsföring på sociala medier. Tillsammans fastställer vi företagets målgrupp och i vilka sociala medier målgrupp borde finnas. Vi sätter upp mål och marknadsföringsstrategi med närvaro på social media och mäter kampanjens resultat.

Försäljning och webbshop på Facebook

Vi skapar helt enkelt en webbshop på företagets Facebooksida. E-handel med företagets produkter på Facebook. Detta är bra och smidigt sätt att sälja sina produkter, bokstavligen direkt på sociala medier. Detta brukar resultera i ökad försäljning för företag som syns där det händer.

Med sökmotoroptimerad hemsida, e-handel och Facebook, har vi på UaWeb Marketing hjälpt många av våra kunder att nå ut med sitt budskap och synas. Det är nu viktigare än någonsin att synas online. Vill du ha hjälp att lyckas med din digitala annonsering eller vill uppdatera din befintliga webbplats och nå ut till dina kunder?

Är du intresserad av att veta mer

  • vilka möjligheter det finns
  • vad vi kan göra för dig
  • en kostnadsfri konsultation
  • ett personligt erbjudande:

Intresserad av ett personligt erbjudande? Prova oss du också, börja med att anmäla ditt intresse:

Kontakta UaWeb Marketing för en kostnadsfri konsultation, så berättar vi vilka möjligheter det finns och vad vi kan göra för dig…