Webbshop eller E-handel försäljning online

När du vill synas, visa din bästa sida...

UaWeb Marketing bygger responsiva webbshop / e-handel för ditt företag

Behöver du fortfarande en ny webbshop / e-handel försäljning online, för ditt företag? Vi har hjälpt våra kunder att synas sedan 2001. Vår erfarenhet är en tillgång som vi delar med oss av när vi bygger din webbshop. Detta i sin tur skapar bästa möjliga förutsättningar för framgång och goda resultat för din e-handel försäljning och digital marknadsföring.

När man beställer webbshop / e-handel försäljning online, ingår alltid en ny professionell hemsida enligt era önskemål. Vi tycker att alla nya uppdrag är spännande och vi tar an dem med glädje och entusiasm. Vi förbereder oss väl inför alla nya uppdrag och är lyhörda för vad våra kunder tycker. Det är du som kund ska vara nöjd, samtidigt som vi har ett stolt förhållningssätt för kvalitén i vårt arbete.

Vi vill förmedla kvalitet rakt igenom och visar detta genom tidigare resultat, för nya uppdragsgivare. När du beställer en ny hemsida eller webbshop / e-handel ingår alltid en i stort sätt skräddarsydd design, anpassad enligt dina behov och önskemål. En professionell design helt enkelt. Webbdesignen är responsiv, mobilanpassad dvs. när vi färdigställer designen för en ny hemsida, kontrollerar vi att hemsidan fungerar och ser bra ut på alla skärmstorlekar.

Det är relativt enkelt att lägga upp en webbshop på Internet. Svårigheterna ligger i att göra den mobilanpassad och synlig. Vi utvärderar och anpassar webbshopen för alla skärmstorlekar. Därefter påbörjas arbetet med synlighet och annonsering via önskvärda kanaler.

”Snygg design på alla skärmar, från din mobil och surfplatta till TV skärmen. Det garanterar vi.”

UaWeb Marketing

Ny hemsida med eller utan webbshop:

Vi börjar alltid med att bygga upp en hemsida och jobbar med webbdesign. När du och vi är nöjda med designen lägger vi till webbshopen på webbplatsen. Därför kan man säga att hemsidan ingår, när du beställer en webbshop / e-handelslösning hos UaWeb Marketing.

I alla våra webbplatser ingår:

 • Registreras hos Google, Bing
 • Koppling till Facebook
 • Uppfyller GDPR kraven
 • Mobilanpassad design
 • Syns på Google, Bing (SEO – sökmotoroptimerad tekniskt)
 • Är säkra, ingår (HTTPS) Protokoll
 • Design enligt dina behov, önskemål och våra krav

E-handel försäljning online

Webbplatsen med webbshop blir företagets nya försäljningsverktyg, helt enkelt ett plattform för ditt varumärke som du gärna visar upp med stolthet. Våra webbshoppar har lättanvänd webbsystem, där du enkelt kan redigera och lägga till produkter. Anpassade till de mest vanliga betalsystem: Paypal, Klarna, Swish och postförskottbetalning.

”Konkurrensen är stor och krav ställs på webbutvecklare att ha fokus på marknadsföring så att man syns. Förståelse för den digitala marknadsföringen är nyckeln i vår webbproduktion av skräddarsydda hemsidor och webbshop.”

UaWeb Marketing

Med sökmotoroptimerad hemsida och social media har vi på UaWeb Marketing många nöjda kunder som vi hjälpt att nå fram med sitt budskap. Det är nu viktigare än någonsin att synas online. Vill du ha hjälp att lyckas med din digitala annonsering eller vill uppdatera din befintliga webbplats?

Är du intresserad av att veta mer

 • Vilka möjligheter det finns
 • Vad vi kan göra för dig
 • Kostnadsfri konsultation
 • Ett personligt erbjudande
 • Kostnadseffektivt erbjudande
 • Prova oss du också när du vill synas

Är du intresserad av ett personligt erbjudande? Börja med att anmäla ditt intresse:

Kontakta UaWeb Marketing för en kostnadsfri konsultation. Först lyssnar vi på dig för att förstå vilka behov du har. Därefter berättar vi vilka möjligheter det finns och slutligen våra rekommendationer för en skräddarsydd lösning som passar dig…